Presentreklam i Blekinge

Söker du presentreklam för ditt företag?

Jag på Wigstrands Tillverkning & Gravering hjälper dig i bland annat Karlshamn och Sölvesborg och övriga Blekinge med presentreklam till ditt företag. Jag skickar inte bara ut dessa produkter till er i Blekinge, utan jag har även möjlighet att frakta till hela Sverige. Man kan säga att presentreklam gynnar både företaget och kunden. Man ser det som både en gåva till kunden, men också en tjänst till företaget då man sprider sitt namn och har chansen till en bredare kundkrets. Vill du ge dina kunder en gåva och samtidigt marknadsföra ditt eget företag så hjälper jag dig mer än gärna!

Jag arbetar med olika typer av gravyr, en av dem är som sagt presentreklam. I mitt arbete graverar i olika typer av material, bland annat glas, trä, läder och mycket mer. Det är bara att välja och vraka i vilket material du vill ha din gravyr. Arbetet utförs noggrant och jag lyssnar aktivt till dina önskemål så att du ska bli hundra procent nöjd och att din presentreklam blir perfekt. Lämna dia önskemål och förslag till mig så arbetar vi aktivt tillsammans så att resultatet blir som du föreställer dig.

Är detta någonting som intresserar dig i Karlshamn och Sölvesborg med omnejd är du alltid varmt välkommen att ta kontakt med mig så ser vi tillsammans till att din presentreklam blir den bästa. Skulle det även uppkomma frågor eller funderingar är ni också välkomna att höra av er till mig. Jag nås bäst på telefon eller mejl, och jag ser till att svara så fort som möjligt. Varmt välkommen!

 

Behöver ni min hjälp?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

0708- 514272

info@laser-hantverk.se

Tredenborgsvägen 7 294 35 Sölvesborg