Om mig

Jag tillverkar unika inredning- och prydnadssaker där gravyr är en del av arbetet. Mina produkter säljs inte i vanliga butiker utan endast genom kontakt mig med. Som kund får du därför höra av dig till mig om du är intresserad av en eller flera produkter.

För att göra de extra speciella kan man anpassa dem så att de blir mer personliga, om man exempelvis vill ha en text ingraverad. Jag gör en rad olika produkter, bland annat namnbrickor och olika typer av boxar. Dessutom graverar jag även glas, läder och plexiglas.Har du frågor är du välkommen att kontakta mig så svarar jag så fort jag kan på eventuella frågor.

Jag erbjuder bland annat företagsgåvor i bl.a. Skåne, företagspresenter i bl.a. Blekinge, presentreklam i bl.a. Skåne och presentreklam i bl.a. Blekinge, men även i övriga Sverige.

Behöver ni min hjälp?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

0708- 514272

info@laser-hantverk.se

Tredenborgsvägen 7 294 35 Sölvesborg