Gravering & Laserskärning Växjö

Gravering & Laserskärning Växjö

Jag som driver Wigstrands Tillverkning & Gravering både tillverkar och säljer produkter med gravyr. Vid tillverkningen av produkterna arbetar jag med stor noggrannhet för att uppnå perfekta resultat. Mina produkter hittar du inte i någon butik utan det är bara genom mig du kan köpa mina hantverk. Eftersom att jag även tar fram produkter utifrån kunders önskemål, så finns här något för alla! Jag vill att så många som möjligt ska kunna ta del av det jag skapar, därför skickar jag mina produkter över hela landet oavsett om du befinner dig i Växjö eller Östersund.

Laserskärning

Genom laserskärning kan jag tillverka produkter med alla sorters former och mönster, endast fantasin sätter stopp för vad som är möjligt. Laserskärningen ger en träffsäker precision och fungerar på väldigt många olika material. I kombination med gravyr kan fantastiska hantverk tillverkas, helt utefter dina önskemål.

Specialbeställning

Kanske vill du ha något special tillverkat, någonting med speciell gravering eller beskärning? Jag kan skapa hantverk som är framtagna utifrån dina önskemål, det kan vara med exempelvis en personlig text eller ett märke av något slag. Du bestämmer helt själv! Specialbeställning går att göra oavsett om du befinner dig i Växjö eller någon annanstans. Kontakta mig, så pratar vi mer om din idé!

För dig i bland annat Växjö

Wigstrands Tillverkning och Gravering är stationerat i Sölvesborg, men det finns ingenting som hindrar dig på annan ort att också få ta del av unika hantverk. Du som befinner dig i exempelvis Västerås kan självklart beställa dina hantverk från mig, så skickas de sedan med posten. Välkommen att kontakta mig om du är intresserad av vad jag har att erbjuda!

Gravering och laserskärning för dig i Växjö

laserskärning & gravering

Behöver ni min hjälp?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

0708- 514272

info@laser-hantverk.se

Tredenborgsvägen 7 294 35 Sölvesborg