Företagspresenter & Företagsgåvor i Skåne

Söker du i Skåne efter företagspresenter och företagsgåvor?

Vill du exempelvis ge dina anställda en julklapp eller present, men inte vet just vad? Då kan jag hjälpa dig med detta. Med hjälp av min gravyr kan du beställa företagsgåvor till dina anställda. För att företagspresenterna ska leva upp till dina förväntningar lägger jag ner extra tid på dem så att det ska precis som du vill ha dem. Detta är ett perfekt sätt att ge dina anställda unika företagsgåvor, något som det även finns en tanke bakom. Du kan välja att gravera in en speciell text, med hjälp av gravyr kan jag gravera in ditt företags logga. Du kan inte köpa dessa produkter i en fysisk butik, du kontaktar mig för att lägga en beställning.

Det finns möjlighet att få denna gravyr på olika sorters material som bland annat glas, läder, plexiglas men även olika boxar av trä. Det finns mycket att välja på, och därför kan detta bli den bästa presenten till exempel dina anställda.

Först och främst vänder jag mig till dig i Skåne i städer som bland annat Bromölla, Höör och Kristianstad, men jag skickar även mina produkter i övriga Sverige också. Min förhoppning är att det ska finnas produkter för alla hos mig och att kunder ska vända sig till mig nästa gång de vill ha något graverat.

Du är varmt välkommen att kontakta mig om detta intresserar dig i Bromölla, Höör och Kristianstad med omnejd och det kan ni göra via mejl eller telefon. Du kan även höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar kring mina företagspresenter eller om något annat. Mer om detta kan ni läsa HÄR.

Varmt välkommen till Wigstrands Tillverkning & Gravering!

Behöver ni min hjälp?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

0708- 514272

info@laser-hantverk.se

Tredenborgsvägen 7 294 35 Sölvesborg