Företagspresenter & Företagsgåvor i Blekinge

Är du i Blekinge intresserad av företagspresenter och företagsgåvor?

Äger du ett företag och är intresserad av att ge dina anställda fina och unika företagspresenter? Då är du varmt välkommen att kontakta mig på Wigstrands Tillverkning & Gravering! Jag graverar in olika typer av texter och loggor med mera. Det vanligaste materialet som jag graverar i är olika typer av trä så som lådor och boxar, men jag graverar även i glas, plexiglas och läder. Är du intresserad av att beställa företagsgåvor från mig är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Jag har färdiga produkter som man kan köpa men jag tar även emot specialbeställningar för den som vill ha någon speciell gravyr, om det låter intressant är du varmt välkommen att kontakta mig. För mig är det viktigt att kunden blir helt nöjd med sin produkt så jag lägger ner mycket tid på mina produkter.

Vid specialbeställningar fokuserar jag på kundens önskemål för att kunden i fråga ska kunna bli 100 procent nöjd, förhoppningen är att kunder ska fortsätta vända sig till mig när de är intresserade av produkter med gravyr. Ni hittar mig i Sölvesborg men jag riktar mig även till er i närliggande områden i Blekinge, så som Karlshamn. Självklart behöver du inte bo i dessa städer, utan vem som helst är välkommen att höra av sig till mig för unika företagspresenter.

Finner du i bland annat Sölvesborg och Karlshamn med närliggande områden detta intressant är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Jag skickar inte bara mina produkter till dig i Blekinge, utan jag har möjlighet att frakta över hela Sverige. Du kan även kontakta mig om du skulle ha några frågor gällande företagspresenterna eller företagsgåvorna.

Behöver ni min hjälp?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

0708- 514272

info@laser-hantverk.se

Tredenborgsvägen 7 294 35 Sölvesborg